SENARAI RAKAN NIAGA [SABAH] [SARAWAK] [MELAKA] [KELANTAN] [JOHOR] [SELANGOR] [TERENGGANU] [W.P.PUTRAJAYA] [KEDAH] Pasang iklan anda disini SELAMAT DATANG KEDALAM PELUANG KEJAYAAN MELALUI 3K IAITU KESIHATAN, KEWANGAN & KEBAHAGIAAN. BARU BERMULA AWAL TAHUN 2012. KITA ADALAH PERINTIS REDLIFE DIMALAYSIA. TAHUN INI REDLIFE AKAN MENEMBUSI PASARAN THAILAND, SINGAPORE DAN INDONESIA.
KEPAKARAN SYARIKAT MEMBANTU Wanita bebas Kanser Rahim PEMBUNUH dan lelaki bebas dari Lemah Tenaga Batin.

Cara untuk mendaftar



Langkah Pertama:
**Pilih Pakage mana yang saudara/saudari ingin mulakan dalam REDLIFE?
Saya akan bantu dan beritahu anda tentang produk yang ada akan dapat..Hanya sms saya dan saya akan hubungi anda..

4 PAKAGE UNTUK MULAKAN BIZ/JOIN DALAM REDLIFE
1. Red Member        
* RM490 -Sabah & Sarawak 
* RM490 -KL 
( bersamaan 1 kedai )
- Produk bernilai RM490

2. Red Pro               
 * RM1470 -Sabah & Sarawak 
* RM1470 -KL 
( bersamaa 3 kedai ) 
RM60 terus masuk ke bank anda dengan serta merta
 - Produk bernilai RM1470
** Pakage RED PRO inilah sekurang-kurangnya kita perlu bermula seandainya nak melihat peluang dalam REDLIFE. Tak bermaksud pakage RED MEMBER tiada peluang cuma, kita lambat melihat Peluang..

3. Red Biz                
* RM3430 -Sabah & Sarawak 
* RM6430 -KL 
( bersamaan 7 kedai ) 
 RM300 terus masuk ke bank anda dengan serta merta
- Produk bernilai RM3430

4. Pakage Jutawan  
 - RM5500  
( bersamaan 10 kedai ) 
 RM300 terus masuk ke bank anda serta merta
    -Mendapat produk bernilai RM3430

5 Kelebihan Pakej Jutawan(KIOSK) dengan Pakej yang lain
01.10 Pakej Produk syarikat berikan
 02. RM1470 tersedia dalam sistem Redlife untuk key-in 3 orang member baru yang join Red  Member
   03. RM30 key-in bonus untuk setiap member baru yang join dibawah anda disebabkan anda memilih pakage Jutawan/ Kiosk
04. Percuma baju t-shirt n baju Korporat 
05. Hanya kiosk boleh menaja Kiosk 
( kiosk taja kiosk = RM710 )

Setiap pakage produk yang kita join menentukan income yang kita akan dapat selepas join dan run ini biz. KIOSK adalah pakage yang hebat dan mantap kerana semua bonus akan kita dapat dengan pakage ini. Walau bagaimanapun, seandainya budget saudara/saudari tak mengizikan...sekurang-kurangnya join pada pakage kedua iaitu 3 kedai..Ini adalah kerana anda terus mendapat income RM60.00 dan pakage ini juga merupakan pakage lesen untuk kita menerima income..Jika tak faham, hubungi saya terus ya di no 0135404900 dan kita akan atur masa untuk jumpa..




Selepas da pilih Pakage:

Langkah ke-2 adalah:
Anda akan masukkan jumlah wang berdasarkan pilihan pakage yang anda pilih ke dalam bank REDLIFE dan bukan di bank saya atau orang lain. Selepas tu, sms saya bukti wang yang anda masukkan seperti:
  •  Tarikh
  •  Masa 
  • Jumlah wang yang anda masukkan.
  • Bank Apa? Maybank atau Public Bank
Semua urusan Pendaftaran akan kami uruskan sehingga anda faham dan anda boleh order atau daftarkan ahli baru sendiri melalui sistem anda sendirI.

Untuk kepastian, anda boleh berhubung terus dengan Admin Redsuccessgroup di no 0135404900 ( Jairinly Bin Matuin )
Admin
Tell HQ Redlife : 04-3999339
Fax HQ Redlife : 04-3908339
Redlife Service : 012-4515339

Redlife Browser & Barang : 012-6117339



INFO..
Masuk hanya sekali sahaja dengan wang tersebut..
CTH: anda pilih pakage Jutawan RM5500 bulan ini, bulan dapat tak perlu lagi..( hanya sekali seumur hidup )
Mantain bulan ke-3 bagi ahli yang baru join dan mantain setiap bulan bagi ahli yang sudah lama sebanyak RM290.00
( ini pengalaman saya )
- minggu pertama dah habis produk INILAH KUASA REPEAT SALES REDLIFE yang buatkan kita BERJAYa..

KENAPA MACAM TU SEKALI?
- Produk berkualiti dan harga murah/mampu dibayar
-Produk diperlukan setiap hari dan bulan


CARA-CARA REGISTER NEW MEMBER/TOPUP E-POINT/RE-ORDER
STEP 1: Bank in @ transfer cash to Redlife Sdn Bhd bank account
MAYBANK - 507095338224
PUBLIC BANK - 3127651208

STEP 2 : For topup e-point/re-order
SMS to HQ Hotline - 0124515339
a) Id name 
b) Amount bank in, time & date
Contoh>> id: redsuccess, bank in RM420 to maybank Redlife, masa 12.30pm, tarikh 25.1.2013, topup ke ePoint saya.


STEP 3: For registeration new Red Kiosk
SMS to HQ Hotline - 0124515339
a) Amount bank in, time @ resit number
b) Full name, id name, ic number, full address, tel no, email, race, DOB
c) Bank account details ( full name, ac no.bank name )
d) Personal detail of sponser & Placement ( important )
E) Product details for kiosk

STEP 4: sever will reply & confirm your transaction. Make sure your personal details complete & correct


HQ tel No: 043999339/Fax No 043908339


FOR ANY ENQUIRIES, PLS CONTACT OUR CUSTUMER SERVICE EN KHAIRUL 012-6117339


PAKAGE BIASA UNTUK BERMULA
Terdapat 26 pakage produk saudara/saudari boleh pilih. Namun pakage yang reapet sales/belian ulangan yang tinggi adalah pakage: 

1. RP15 - Red coffee set 
 
Harga produk bernilai RM490.00 ( 1 kotak Bewslim coffe, 3 kotak x 5 jenis coffee = 15 kotak coffee )
2. RP22 -  Redxee panty set
 Harga produk bernilai RM490.00 ( 26 bungkus pantyliner )
Pantyliner yang warna hijau.

3. RP23 - Redxee Day Set (16 set day use)

Produk bernilai Rm490.00 ( pad siang/tuala wanita 32 bungkus )
Pad/tuala wanita warna pink
4. RP24 - Redxee Night Set (16 set night use)

Produk bernilai RM490.00 ( Pad/tuala wanita 32 bungkus )
Pad/tuala wanita warna biru
5. RP13LEXEE REDPACK

Produk bernilai RM490.00 ( 10 bungkus pantyliner, 10 bungkus pad malam & 10 bungkus pad siang )
maksudnya 3 dalam 1
 
6. RP04 - REDWELL REDIVA
  
Produk bernilai RM490.00 ( Rediva 1 kotak, 1 kotak detox fiber & 1 kotak Bewslim )






Renungan:
Ramai antara kita tidak membuat keputusan untuk menjadi kaya. Sudah tentunya, ramai yang mengharapkan kekayaan. Ramai juga yang mendoakan kekayaan. Tetapi langkah yang sering dilupakan adalah untuk anda membuat keputusan menjadi kaya.
Tetapkan matlamat anda untuk menjadi bebas kewangan. Tanamkan niat di hati bahawa anda akan berkorban dan berusaha untuk mencapai matlamat kewangan tersebut. Tanpa membuat keputusan, anda bagaikan berdiri ditengah-tengah pagar “Jadi kaya pun tak mengapa… tak jadi kaya pun tak mengapa”.
Mulai hari ini, tetapkan keputusan anda untuk menjadi bebas kewangan. Tetapkan keputusan untuk memulakan perniagaan. Keputusan ini akan memberi fokus kepada anda untuk mencapai matlamat anda.

 Masyarakat kita sering mempunyai tanggapan negatif terhadap wang. Semasa kecil, kita sering dengar “Duit banyak pun, bukannya boleh bawa ke kubur”. Atau peribahasa mat salleh “Money is the root of all evil” & “Money cannot buy everything”.

Langkah pertama untuk anda mencapai kekayaan adalah untuk membuang segala tanggapan negatif terhadap wang. 
 Sekiranya anda mempunyai tanggapan negatif terhadap wang, secara psikologi, ianya akan menghindarkan anda dari berusaha untuk mendapat pendapatan yang maksimum.
Pelajari dari masyarakat Cina- menganggap kekayaan dan kemewahan sebagai budaya mereka.


Tak ada rahasia untuk menggapai sukses. Sukses itu dapat terjadi karena persiapan, kerja keras dan mau belajar dari kegagalan (Gen Collin Powel)

Orang-orang menjadi begitu luar biasa ketika mereka mulai berpikir bahwa mereka bisa melakukan sesuatu. Saat mereka percaya pada diri mereka sendiri, mereka memiliki rahasia kesuksesan yang pertama (Norman Vincent Peale)




Saya akan membantu anda dalam semua urusan ini. 

Jika anda nak lihat kembali plan Pemasaran syarikat ini. sila klik dibawah ini
http://redsuccess82.blogspot.com/p/plan-pemasaran.html
Best regards,
Leader Redsuccessgroup
Networking

Redlife Sdn.Bhd
-  " Jutawan bukan kemestian tetapi itu adalah pilihan "
Tel: 0135404900

fax:
your@email.com
http://redsuccess82.blogspot.com




Cara untuk Mendaftar: Klik ini
Testimoni Produk : Produk Redlife Berkualiti

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...